Το βρήκες; Κάνε το δικό σου!

Το σετ περιλαμβάνει:

1 Premium Pedi Spa Series VI Απολυμαντικό spray με φρουτώδες άρωμα 500ml 1 Premium Pedi Spa Series VI Κρέμα επανόρθωσης pΗ 250ml  1 Premium Santé Series VI Αντι-Ακτινικό Τζελ (κερατολυτική) 100ml 1 Premium Santé Series VI Μάσκα με AHA για βαθιά ενυδάτωση 250ml Premium Santé Series VI Χαλαρωτικό σαπούνι με urea 250ml 1 Φυσικό Scrub με κόκκους ζάχαρης 300ml   1 ράσπα

 

Premium Pedi Spa Series VI Απολυμαντικό spray με φρουτώδες άρωμα 300ml – Hygiene lotion spray fruity 300ml

Η λοσιόν σε μορφή σπρέι έχει σχεδιαστεί για την υγιεινή του δέρματος πριν από τις διαδικασίες μανικιούρ και πεντικιούρ. Ιδανικό για εύκολη εφαρμογή ολόκληρου του ποδιού και μεταξύ των δακτύλων.

Εφαρμογή:
Ψεκάστε το δέρμα με τη λοσιόν από απόσταση 10-15εκ. μέχρι να βραχεί. Κατόπιν τρίψτε το προϊόν με ελαφρύ μασάζ.

 

Premium Pedi Spa Series VI Κρέμα επανόρθωσης pΗ – Pedicure cream pH repair 250ml

Eιδικά κατασκευασμένη κρέμα ποδιών με χαμηλό pH (~ 5,5) για να εξουδετερώvει και να αποκαταστά την υγρασία του φυσικού δέρματος μετά τη χρήση αλκαλικών στοιχείων στη διαδικασία πεντικιούρ. Η κρέμα περιέχει εκχύλισμα Aloe Vera, Alpha Hydroxy Acid, Γλυκολικό οξύ και λιπαρά συστατικά που τροφοδοτούν το δέρμα. Το Βούτυρο Καριτέ και η ενυδατική κρέμα διατηρούν το νερό μαλακώνοντας και καταπραΰνοντας το δέρμα. Το γαλάκτωμα εισχωρεί πολύ γρήγορα στο δέρμα και βοηθά στη διαδικασία ανάπλασης. Η σκόνη ταλκ παίρνει την πλεονάζουσα υγρασία και αποτρέπει την ολίσθηση.

Εφαρμογή:
Εφαρμόστε την Pedicure Cream pH Repair σε καθαρό και στεγνό δέρμα κάνοντας μασάζ μέχρι την πλήρη απορρόφηση.

 

Premium Santé Series VI Αντι-Ακτινικό Τζελ (κερατολυτική) – Anti-actinic softening gel 100ml

Το αντι-ακτινικό τζελ ποδιών έχει μια εντυπωσιακή επίδραση στα τραχιά μέρη των ποδιών, τα ενυδατώνει και μαλακώνει το τραχύ δέρμα. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, παρέχει απολύτως λεία πόδια χωρίς να χρειάζεται κόψιμο το σκληρό δέρμα.

Εφαρμογή:
Εφαρμόστε ένα παχύ στρώμα στο τραχύ δέρμα των ποδιών, τυλίξτε με αλουμινόχαρτο και αφήστε το για 10 λεπτά. Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα ξεπλύνετε με νερό. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια ξύστρα για πεντικιούρ ή ένα μπάφερ.

 

Premium Santé Series VI Μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης με AHA – Foot mask with AHAs 250ml

Τα AHA είναι μια ειδική ομάδα οργανικών οξέων, τα οποία διεγείρουν την κυτταρική αναγέννηση και λειαίνουν το δέρμα, βελτιώνουν επίσης την ενυδάτωση, την εμφάνιση και την ευκαμψία της επιδερμίδας. Χάρη στα συστατικά που περιέχει η μάσκα, αφαιρεί εντατικά τους κάλους και εμποδίζει την επανεμφάνισή τους.

Εφαρμογή:
Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα κρέμας σε καλά καθαρισμένο και στεγνό δέρμα ποδιών. Μεγαλύτερη ποσότητα μάσκας εφαρμόζεται στις φτέρνες, τους κάλους και τους τύλους. Αφήστε να απορροφηθεί για τουλάχιστον 15 λεπτά. Αφαιρέστε τα υπολείμματα του καλλυντικού προϊόντος. Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε βαμβακερές ή αλουμινένιες κάλτσες. Προσοχή! Μην εφαρμόζετε σε ερεθισμένο δέρμα.

 

Premium Santé Series VI Χαλαρωτικό σαπούνι με urea – Relaxing foot soak gel 250ml

Το χαλαρωτικό τζελ με λανολίνη και ουρία πλένει απαλά τα πόδια σας και θρέφει το ξηρό και κουρασμένο δέρμα τους, προετοιμάζοντάς τα για πρόσθετες περιποιήσεις πεντικιούρ. Καταπραΰνει και μαλακώνει το τραχύ δέρμα, ανακουφίζει τα πονεμένα πόδια. Το τζελ δημιουργεί ένα λεπτό στρώμα που μαλακώνει τα επωνύχια και το λάδι λεβάντας έχει χαλαρωτικό αποτέλεσμα.

Εφαρμογή:
Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα τζελ (2-3 δόσεις) σε ένα μπολ με ζεστό νερό. Μουλιάστε τα πόδια για περίπου 5-10 λεπτά. Ξεπλύνετε καλά και στεγνώστε με μια πετσέτα. Τα πόδια είναι έτοιμα για περαιτέρω περιποιήσεις φροντίδας ή πεντικιούρ.

 

Φυσικό Scrub με κόκκους ζάχαρης 300ml

Η ουρία έχει ενυδατική δράση, ενώ τα λειαντικά σωματίδια σκόνης κελύφους καρύδας, διεγείρουν την κυκλοφορία του αίματος, αφήνοντας τα πόδια σας μεταξένια. Είναι ιδανικό για την προετοιμασία του δέρματος για μανικιούρ.

Εφαρμογή:
Εφαρμόστε σε υγρά πόδια, κάντε μασάζ για λίγο και ξεπλύνετε. Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε συνδυαστικά με την Foot cream with urea. Προσοχή! Μην εφαρμόζετε σε ερεθισμένο δέρμα.

 

Σετ Προσφοράς 09

Το σετ περιλαμβάνει:

1 Premium Pedi Spa Series VI Λοσιόν θεραπείας Μύκητα 100ml  1 Premium Pedi Spa Series VI Απολυμαντικό spray με φρουτώδες άρωμα 300ml 1 Premium Pedi Spa Series VI Κρέμα επανόρθωσης pΗ 250ml  1 Premium Santé Series VI Αντι-Ακτινικό Τζελ (κερατολυτική) 100ml 1 Premium Santé Series VI Μάσκα με AHA για βαθιά ενυδάτωση 250ml Premium Santé Series VI Χαλαρωτικό σαπούνι με urea 250ml 1 Φυσικό Scrub με κόκκους ζάχαρης 300ml   1 ράσπα

60,00 

Κωδικός προϊόντος: 250009 Κατηγορία: