Το βρήκες; Κάνε το δικό σου!
  • Χρόνος Τοποθέτησης: 1-2 δευτερόλεπτα.
  • Είναι κατάλληλη για την εφαρμογή κλασικών βλεφαρίδων και για βλεφαρίδες με περισσότερο όγκο.
  • Έντονη μυρωδιά
  • Αποθήκευση σε δροσερό μέρος 3-7 °C . Συνίσταται η αποθήκευση στο ψυγείο.
  • Διατηρείται για 3-4 μήνες μετά το άνοιγμα, αναλόγως τις συνθήκες του χώρου εργασίας.

Αυτή η κόλλα είναι κατάλληλη για επαγγελματίες. Ο γρήγορος χρόνος στεγνώματος (1-2 δευτερόλεπτα) την κάνει ιδανική για αισθητικούς με υψηλές τεχνικές και γρήγορα χέρια. Αυτή η κόλλα είναι πολύ ισχυρή και έχει απίστευτη διάρκεια- 6-7 εβδομάδων. Οι πελάτες σας νιώθουν πραγματικά ότι έχουν τις καλύτερες βλεφαρίδες όταν διατηρούνται για τόσο καιρό.
Η πολύ γρήγορη κόλλα με το πράσινο καπάκι είναι ένα προϊόν απαλλαγμένο από λατέξ. Τα χαρακτηριστικά της κόλλας την καθιστούν την τέλεια επιλογή για επαγγελματίες αισθητικούς.

Η συνιστώμενη θερμοκρασία στο χώρο εργασίας είναι 18-25 °C και η υγρασία σε ποσοστό 50-60%.
Εάν η θερμοκρασία και η υγρασία είναι σε πολύ υψηλά ή χαμηλά επίπεδα, ενδέχεται να αλλοιωθεί η σύσταση της κόλλας. Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε την κόλλα σε σταθερό περιβάλλον, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς και βροχερούς μήνες όπου η υγρασία είναι υψηλότερη από ότι συνήθως. Συνίσταται η τοποθέτηση αφυγραντήρα στο χώρο εργασίας σας.
Εάν αφήσετε την κόλλα για πολλή ώρα χωρίς καπάκι, ή την ανοιγοκλείνετε συχνά, η σύσταση της κολλώδους ουσίας είναι πιθανό να αλλοιωθεί. Ενδέχεται να γίνει πιο πηχτή και να χάσει την κολλώδη ιδιότητά της. Θα πρέπει να περιορίσετε την επαφή με το οξυγόνο όσο είναι εφικτό. Ασφαλίστε σφιχτά μετά τη χρήση και σκουπίστε το καπάκι, καθώς επίσης και το στόμιο.

Για επαγγελματική χρήση

Γρήγορη κόλλα βλεφαρίδων 10ml (Super Fast)

Κατάλληλη για κλασικές βλεφαρίδες (3d-4d)
Χρόνος στεγνώματος 1-2 δευτερόλεπτα

Για επαγγελματική χρήση

30,00 

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: 240201 Κατηγορία: